Info radionica u Dugoj Resi JobClub

Ovaj tjedan smo održali i treću info radionicu za potencijalne korisnike i to u Dugoj Resi. Radionicu je održala naša trenerica Valentina Gambiroža, a sudjelovalo je ukupno 9 mladih nezaposlenih osoba.

Vakentina je na radionici predstavila projekt Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije, s posebnim naglaskom na plan i program rada u klubu za zapošljavanje. Prema tome, predstavila je koje će to točno teme obraditi u sklopu drugog ciklusa radionica - koji počinje već 5. studenog - kojim metodama te koje točno koristi mladi nezaposleni imaju od sudjelovanja u klubu za zapošljavanje. Predstavljen je i neformalni način učenja i stjecanja vještina. Ova radionica bila je vrlo uspješna, jer nakon nje, na sudjelovanje su prijavilo čak četvero mladih nezaposlenih osoba. Radujemo se našem drugom ciklusu radionica za mlade nezaposlene osobe.

Također, zahvaljujemo se Hrvatskom zavodu za zapošljavanje - Područni ured Karlovac na iznimnoj pomoći pri informiranju mladih nezaposlenih i ustupanju prostora za rad, te Centru za socijalnu skrb Duga Resa na pomoći pri informiranju mladih.

Nakon održane radionice, naša je Valentina nastavila s promidžbom projekta u Dugoj Resi, kroz razgovor s lokalnim poslodavcima, institucijama i mladima. 

Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije projekt je udruge Carpe Diem u partnerstvu sa Gradom Karlovcem, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Hrvatskom obrtničkom komorom i Hrvatskom gospodarskom komorom, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 989 443,00 kn.

Prijave na link!

Petak 2. Studeni 2018.