Info radionica Slunj

Jučer smo održali i četvrtu info radionicu za potencijalne korisnike i to u Slunju, koji će nam biti domaćin zadnjem ciklusu radionica za mlade nezaposlene u ovoj godini. Radionicu je održala naša trenerica Valentina Gambiroža, a sudjelovalo je ukupno 7 mladih nezaposlenih osoba.

Valentina je na radionici predstavila projekt Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije, s posebnim naglaskom na plan i program rada u klubu za zapošljavanje. Prema tome, predstavila je koje će to točno teme obraditi u sklopu drugog ciklusa radionica - koji počinje već 3. prosinca - kojim metodama te koje točno koristi mladi nezaposleni imaju od sudjelovanja u klubu za zapošljavanje. Predstavljen je i neformalni način učenja i stjecanja vještina. Radujemo se našem četvrtom ciklusu radionica za mlade nezaposlene osobe.

Paralelno s održanom info radionicom, voditeljica projekta je imala gostovanje na Radio Slunju, u emisiji "2 u 1" u kojoj je uživo predstavila projekt. Zahvaljujemo na ugodnom gostovanju!

Također, zahvaljujemo se Hrvatskom zavodu za zapošljavanje - Područni ured Karlovac na iznimnoj pomoći pri informiranju mladih nezaposlenih, te Hrvatskom zavodu za zapošljavanje - Područnmi ured Slunj na velikodušnom ustupanju prostora za rad.

Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije projekt je udruge Carpe Diem u partnerstvu sa Gradom Karlovcem, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Hrvatskom obrtničkom komorom i Hrvatskom gospodarskom komorom, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 989 443,00 kn.

Prijave na link!

Petak 30. Studeni 2018.