Peti ciklus 1

I ovu novu godinu smo započeli s novim ciklusom radionica za naše mlade koji su u potrazi za zaposlenjem.

Posljednja dva tjedna družili smo se s novim korisnicima iz Karlovca te smo ih kroz radionice uspješno osnažili, ali i motivirali. Svakodnevno smo prolazili kroz teme kao što su osobne vještine, kompetencije, izrada životopisa i zamolbe za posao, a zatim smo se i samoprezentirali kako bismo mogli voditi simulacije razgovora za posao.

Peti ciklus 2

Kao poslodavac koji vodi simulaciju razgovora za posao, ovaj put su nam se ponovo pridružila naša Antonija Vučić. Toliko je dobra u ulozi poslodavca da je rado zovome svaki put kad nam treba dodatna vježba. Zahvaljujemo Antoniji što nam je izašla u susret i osigurala našim korisnicima kvalitetno iskustvo razgovora za posao.

Cijeli grupni ciklus zaključili smo izradom osobnih akcijskih planova zapošljavanja a najviše smo ponosni na napredak koji je ekipa ostvarila. Upravo iz tog razloga unaprijed se veselimo novim sudionicima s kojima ćemo surađivati. Iako su grupne radionice petog ciklusa završile, sljedeći tjedan slijede nam individualne konzultacije kako bismo se mogle posvetiti svakom korisniku osobno i dodatno osnaživati njihove potrebe. Isto tako, upravo tokom spomenutih individualnih razgovora snimat ćemo i videoživotopise kako bismo ih mogli postaviti upravo na online platformu za poslodavce koji su nam suradnici na projektu.

Unaprijed se veselimo novom ciklusu 11.2. i to po prvi put u Ogulinu, a sve zainteresirane pozivamo da nam se priključe i prijave putem prijavnog obrasca!

Petak 25. Siječanj 2019.