Za event

Pozivamo Vas na online javnu tribinu koja će se održati u utorak, 28. travnja 2020. u 11:00 sati putem alata video komunikacije Zoom u sklopu projekta „Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije“.

Cilj online tribine je razmjena projekata dobre prakse u području zapošljavanja mladih, ali i raspraviti budućnost ovakvih projekata. S jedne strane nezaposlenost mladih će se povećati, dok s druge strane udruge će se naći u otežanom položaju u kojem možda neće moći pružati te usluge. A možda hoće. Sve to i mnogo više će se raspraviti na online javnoj tribini. Online tribina namijenjena je svim Udrugama i/ili pojedincima koji rade ili ih zanima rad u području mladih, posebice u području zapošljavanja mladih. Za sudjelovanje potrebna je prijava na sljedeći link: shorturl.at/yBDEG

Online javna tribina podijeljena je na 2 događaja. Prvo će se održati panel rasprava na temu projekata u području osnaživanja mladih za tržište rada u kojoj će sudjelovati Aleksandra Lera (Volonterski centar Istra), Nikolina Jureković (Studio B) i Danijel Bičanić (Centar Sirius). Nakon toga otvaramo prostor da svi zajedno raspravimo kako će provedba aktivnosti udruga (a osobito u području zapošljavanja mladih) izgledati nakon pandemije. Online tribinu moderirat će Antonija Vučić.

Više na Facebook eventu.

Ponedjeljak 20. Travanj 2020.